Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Not getting payload in segments at SXMB_MONI

Hi,

I am doing scenario HTTP_XI_IDoc.i am sending the payload as thru component monitoring

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<p2:FICO_DT xmlns:p2="http://igate.com/peoplesoft/peoplesoft_ficoxrpm">

<PROJID>PROJECT01</PROJID>

<TASKID>TSK01</TASKID>

<APPLICATION>SAPCO</APPLICATION>

<LS>PSFT01</LS>

<ORGTYPE>COA</ORGTYPE>

<ORGID>0001</ORGID>

<ORGCURR>USD</ORGCURR>

<OBJLINK>100159</OBJLINK>

<COBJTYPE>IO</COBJTYPE>

<COBJID1>100159</COBJID1>

<COBJID2>100159</COBJID2>

<OBJCURR>USD</OBJCURR>

<VALTYPE>41</VALTYPE>

<VERSION>000</VERSION>

<FISCYEAR>2005</FISCYEAR>

<COSTCAT>0000415000</COSTCAT>

<PERIODTYPE>Y</PERIODTYPE>

<PERIODID>1</PERIODID>

<PSTRTDATE>20030517</PSTRTDATE>

<PENDDATE>20050817</PENDDATE>

<AMTINORGCURR>140000</AMTINORGCURR>

<AMTINOBJCURR>2580000</AMTINOBJCURR>

</p2:FICO_DT>.

In SXMB_MONI ia m able to see my outbound message as specified above.The thing here is i am not able to see my payload in the segments.it is showing like below.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

- <RPMINTF1>

- <IDOC BEGIN="9999">

- <E1PRJTS SEGMENT="9999">

- <E1OBLKS SEGMENT="9999">

- <E1OBKFD SEGMENT="9999">

<E1PDAMT SEGMENT="9999" />

</E1OBKFD>

</E1OBLKS>

</E1PRJTS>

</IDOC>

</RPMINTF1>.

I would like to see message like..

<IDOC BEGIN="9999">

- <E1PRJTS SEGMENT="9999">

<PROJID>PROJECT01</PROJID>

<TASKID>TSK01</TASKID>

<APPLICATION>SAPCO</APPLICATION>

<LS>PSFT01</LS>

<ORGTYPE>COA</ORGTYPE>

<ORGID>0001</ORGID>

<ORGCURR>USD</ORGCURR>

- <E1OBLKS SEGMENT="9999">

<OBJLINK>100159</OBJLINK>

<COBJTYPE>IO</COBJTYPE>

<COBJID1>100159</COBJID1>

<COBJID2>100159</COBJID2>

<OBJCURR>USD</OBJCURR>

- <E1OBKFD SEGMENT="9999">

<VALTYPE>41</VALTYPE>

<VERSION>000</VERSION>

<FISCYEAR>2005</FISCYEAR>

<COSTCAT>0000415000</COSTCAT>

<E1PDAMT SEGMENT="9999" />

<PERIODTYPE>Y</PERIODTYPE>

<PERIODID>1</PERIODID>

<PSTRTDATE>20030517</PSTRTDATE>

<PENDDATE>20050817</PENDDATE>

<AMTINORGCURR>140000</AMTINORGCURR>

<AMTINOBJCURR>2580000</AMTINOBJCURR>

</E1OBKFD>

</E1OBLKS>

</E1PRJTS>

</IDOC>

Plz tell me where could be the problem.The XI is able to post the IDOC with 51 error in SAP.

The same thing which is specified above is working fine with HCM data.but not working with FI/CO.

Thanks in advance

Sridhar Raju Mahali

Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question