Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Asset Depreciation - In test Run Value got posted

Hi All ,

1. I did the test run in 'AFAB' . SAP throwed the error becasue of some problem in Cost Center.

2. So i fixed that bug and tried again .

3. But when i see the Asset Explorer for that asset '1234', Asset value of the Error Doc got posted in 'Test Run'. How can i able to reverse back that asset value which got posted.

I want to know, why it got posted eventhough i selected the " Test Run ".

I want to reverse back that posted value . (onlyError Doc got posted). Or I want to do the depreciation without this asset number '1234'. How can i block that asset number for not to perform the depreciation.

Kindly advice Pls.

Thanks.

Vivek.

Message was edited by:

vivek mohan

Former Member
Former Member replied

I see.

There are 2 options, test and check which one is suitable for your problem.

Option 1.

Change Ordinary depreciation date in the asset master data for asset :1234.

Afterwards, check whether system will exlude the asset in AFAB.

Option 2.

(If options1 doesnot work for your problem)

Try to Change the Cost center. Any cost center that will not arise problem for the depreciation. Then Try the dep key to 0000.

This will make your depreciation run smooth without any errors.

Do not worry about the cost center , because there is no depreciation for the asset so system will not post any value to the cost center.

Hope this helps.

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question