Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

no channel for backwards routing found

Hello SDN Users,

The message on my scenario sent correctly to receiver System however the "<b>Acknowledgement no possible</b>" icon is shown in the SXMB_MONI. (I have used Quality of service as EO, no BPM and ACK_SYSTEM_FAILURE=0)

Here more informations about this issue:


<Trace level="1" type="T">----


<Trace level="1" type="T">Starting async processing with pipeline CENTRAL_BACK</Trace>

<Trace level="1" type="T">system-ID = XXX</Trace>

<Trace level="1" type="T">client = 001</Trace>

<Trace level="1" type="T">language = D</Trace>

<Trace level="1" type="T">user = PIAFUSER</Trace>

<Trace level="1" type="Timestamp">2007-11-20T09:42:09Z CET</Trace>

<Trace level="1" type="T">----


<Trace level="1" type="B" name="CL_XMS_MAIN-CALL_PIPELINE_SYNC" />


<Trace level="1" type="T">Get definition of external pipeline CENTRAL_BACK</Trace>

<Trace level="1" type="B" name="CL_XMS_MAIN-LOOKUP_INTERNAL_PL_ID" />

<Trace level="1" type="T">Corresponding internal pipeline SAP_CENTRAL_BACK</Trace>

<Trace level="1" type="B" name="CL_XMS_PLSRV_ROUTING_BACK-ENTER_PLSRV">

<Trace level="1" type="T"><b>no channel for backwards routing found</b></Trace>

<Trace level="1" type="B" name="CL_XMS_MAIN-WRITE_MESSAGE_LOG_TO_PERSIST" />

<Trace level="1" type="System_Error"><b>Error exception return from pipeline processing</b>!</Trace>

<Trace level="1" type="B" name="CL_XMS_MAIN-WRITE_MESSAGE_TO_PERSIST" />

Any suggestions how to solve this?



Can you check in confiuration of <b>Communucation Channels</b> , that you have checked the option of <b>Acknoeledgement</b> , if did it so uncheck it, may be this is the problem.

hope this will help



0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question