Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Di server connection problem

Hello Friends

I am trying to connect to Sap Company database through DIServer but its showing me error.

The code i am using for establishing connection :

string DataBaseServer="VIDP4029";

string DataBaseName="visnovab4";

string DataBaseType="dst_MSSQL";

string DataBaseUserName="sa";

string DataBasePassword="sa2005";

string CompanyUserName="manager";

string CompanyPassword="manager";

string Language="ln_English";

string LicenseServer="";

SBODI_Server.Node DISnode = null;

string sSOAPans = null, sCmd = null;

//string retval=null;

DISnode = new SBODI_Server.Node();

sCmd = @"<?xml version=""1.0"" encoding=""UTF-16""?>";

sCmd += @"<env:Envelope xmlns:env=""http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"">";

sCmd += @"<env:Body><dis:Login xmlns:dis=""http://www.sap.com/SBO/DIS"">";

sCmd += "<DatabaseServer>" + DataBaseServer + "</DatabaseServer>";

sCmd += "<DatabaseName>" + DataBaseName + "</DatabaseName>";

sCmd += "<DatabaseType>" + DataBaseType + "</DatabaseType>";

sCmd += "<DatabaseUsername>" + DataBaseUserName + "</DatabaseUsername>";

sCmd += "<DatabasePassword>" + DataBasePassword + "</DatabasePassword>";

sCmd += "<CompanyUsername>" + CompanyUserName + "</CompanyUsername>";

sCmd += "<CompanyPassword>" + CompanyPassword + "</CompanyPassword>";

sCmd += "<Language>" + Language + "</Language>";

sCmd += "<LicenseServer>" + LicenseServer + "</LicenseServer>"; // ILTLVH25

sCmd += "</dis:Login></env:Body></env:Envelope>";

sSOAPans = DISnode.Interact( sCmd );

retval=sSOAPans;

The error I am getting is:

"<?xml version=\"1.0\"?><env:Envelope xmlns:env=\"http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope\"><env:Body><env:Fault><env:Code><env:Value>env:Receiver</env:Value><env:Subcode><env:Value>-1</env:Value></env:Subcode></env:Code><env:Reason><env:Text xml:lang=\"en\">Could not commit transaction</env:Text></env:Reason><env:Detail><Command>Login</Command></env:Detail></env:Fault></env:Body></env:Envelope>"

</dis:Login>

</env:Body></env:Envelope>"

please suggest me the way out to handle this problemas soon as possible.

Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question