Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

PREP_SETUP/RUN_GENPUTTBSHD Error during DMO for SUM

Hi guys

While running DMO for SUM Im facing the following error.

Job completes successfully after 3 seconds, but SUM shows it as an error.

SUM version is SP14

Any idea what does mean that message?

PREP_SETUP/RUN_GENPUTTBSHD

1EETQ399 Last error code set is: No new lines found in logfiles.

1 ETQ201 Entering upgrade-phase "PREP_SETUP/RUN_GENPUTTBSHD" ("20151028020319")

2 ETQ367 Connect variables are set for standard instance access

4 ETQ399 System-nr = '00', GwService = 'sapgw00' Client = '000'

4 ETQ399 Environment variables:

4 ETQ399   dbs_mss_schema=bwx

1 ETQ206 Executing pre-phase DB specific actions 0/1.

1 ETQ200 Executing actual phase 'PREP_SETUP/RUN_GENPUTTBSHD'.

1 ETQ399 Phase arguments:

2 ETQ399 Arg[0] = 'RS_GENERATE_PUTTB_SHD'

2 ETQ399 Arg[1] = 'SAP_TMPLOG'

2 ETQ399 Arg[2] = ''

2 ETQ399 Arg[3] = 'RS_GENERATE_PUTTB_SHD\.$(SAPSID)'

2 ETQ399 Arg[4] = '5'

2 ETQ399 Arg[5] = 'PUTTB_SHD generation'

1 ETQ399 Using error summary log 'GENPUTTBSHD.ELG'.

1 ETQ399 Expanded phase arguments:

2 ETQ399 Arg[3] = 'RS_GENERATE_PUTTB_SHD\.BWX'

4 ETQ265 Starting report "RS_GENERATE_PUTTB_SHD" with variant "SAP_TMPLOG" in batch

1 ETQ359 RFC Login to: System="BWX", AsHost="UYCLS143" Nr="00", GwHost="UYCLS143", GwService="sapgw00"

2 ETQ232 RFC Login succeeded

4 ETQ010 Date & Time: 20151028020319 

1 ETQ233 Calling function module "SUBST_START_REPORT_IN_BATCH" by RFC

2 ETQ373 parameter "IV_ABORT_ON_ERROR" = ""

2 ETQ373 parameter "IV_AUTHCKNAM" = "DDIC"

2 ETQ373 parameter "IV_BATCHHOST" = "UYCLS143"

2 ETQ373 parameter "IV_JOBNAME" = "RS_GENERATE_PUTTB_SHD"

2 ETQ373 parameter "IV_REPNAME" = "RS_GENERATE_PUTTB_SHD"

2 ETQ373 parameter "IV_SCHEDEVER" = " "

2 ETQ373 parameter "IV_VARIANTTEXT" = "Gen. PUTTB_SHD from PUTTBX"

2 ETQ373 parameter "IV_VARNAME" = "SAP_TMPLOG"

2 ETQ373 parameter "IV_LANGUAGE" = "E"

2 ETQ399 Table TT_REPORTPARAM (#1):

3 ETQ399 "LOG_DIR","P","","","tmp",""

2 ETQ373 parameter "IV_BATCHINSTANCE" = ""

1 ETQ234 Call of function module "SUBST_START_REPORT_IN_BATCH" by RFC succeeded

4 ETQ010 Date & Time: 20151028020319 

2 ETQ373 parameter "EV_JOBCOUNT" = "05031900"

2 ETQ374 parameter "EV_STARTRC" = "0"

2 ETQ374 parameter "EV_VARIWRC" = "0"

4 ETQ311 Batch job "RS_GENERATE_PUTTB_SHD" with job count "05031900" scheduled

2 ETQ399 20151028020319: Job RS_GENERATE_PUTTB_SHD jobcount 05031900 still running...

1 ETQ359 RFC Login to: System="BWX", AsHost="UYCLS143" Nr="00", GwHost="UYCLS143", GwService="sapgw00"

2 ETQ232 RFC Login succeeded

4 ETQ010 Date & Time: 20151028020324 

1 ETQ233 Calling function module "SUBST_CHECK_BATCHJOB" by RFC

2 ETQ373 parameter "JOBNAME" = "RS_GENERATE_PUTTB_SHD"

2 ETQ373 parameter "JOBCOUNT" = "05031900"

2 ETQ373 parameter "IV_VERIFY" = " "

1 ETQ234 Call of function module "SUBST_CHECK_BATCHJOB" by RFC succeeded

4 ETQ010 Date & Time: 20151028020324 

2 ETQ373 parameter "JOBSTATUS" = "F"

2 ETQ374 parameter "RC_CHECK" = "0"

2 ETQ373 parameter "JOBENDDATE" = "20151028"

2 ETQ373 parameter "JOBENDTIME" = "050322"

4 ETQ263 Batchjob "RS_GENERATE_PUTTB_SHD" finished successfully

2 ETQ399 Phase RUN_GENPUTTBSHD is now finalizing...

2 ETQ399 Phase RUN_GENPUTTBSHD: Finalize OK

4 ETQ010 Date & Time: 20151028020325 

1EETQ399 Last error code set is: No new lines found in logfiles.

1EETQ203 Upgrade phase "RUN_GENPUTTBSHD" aborted with errors ("20151028020325")

Former Member replied

Hi Martin

I've checked DIR_PUT and I saw that it pointed to a wrong directory.

So I modified DIR_PUT, in instance profile, to the right directory ( <update directory>\abap )

and then restarted instance.

After that, I re-executed step in error and SUM proceeded without error!

I hope this solve your problem too

Regards

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question