Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

UAR request not getting generated when executed with "Roles - Starts with" option

Hello experts,

Hope you can give me some direction where I am going wrong. We are trying to initiate the UAR for 2015. If I do a UAR request for an individual role with full role name all works fine. But when executed with "Roles - Starts with" option, request is not getting generated. Any ideas?

Show Criteria:

Connector Id BD1CLNT120

Role Name D:AM*

User Type A

Exclude Expired Users X

Events:

Job scheduled successfully 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Job ID : 07480000 created 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Extraction from ERM started 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Total Number of Users: 0 Total Number of Role Assignments: 0 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Extraction from ERM completed 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Request to be group by role owner 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Admin review is configured as required 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon 0 UAR requests has to be created 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Request generation started 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Request generation started

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Request generation started 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Total number of request created: 0 

05/28/2015 08:48:24 Sonny Samarakoon Job completed successfully

Thank you,

Sonny

replied

Issue resolved by applying note 2177453

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question