Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Depreciation posting Issue

Hi Experts,

I need your help as I am stuck with one issue. User has created the session for posting depreciation via SM35 however, due to certain problem it got stuck and it was showing "In processing" in SM35. It was not getting released as a result the depreciation was not posted. When I checked in TABA table the document number for depreciation is showing  but the gl account doesnot show any line items for posted depreciation.

I have also checked in Fb03 for the posted document which was showing in TABA table but it guiving me error "Document is not in data base. search document archieved". Also we are unable to perform AFAB again due to this error.

So I would lik eto know since we are stuck with depreciation posting for the month of May due to this error so Can someone give me what exactly we need to do to resolve this case as we need to post depreciation for this month.

Useful Comments will be rewarded.

Thanks in Advance

Regards:

JKHAN

Former Member
replied

Hi,

Since the system is updated in asset module and it is not updated in FI. Hence you have to pass manual JV for this month depreciation by ABF1. Here you have to debit depreciation a/c and for credit acc.dep. first select the posting key 50, select the GL account after that change the posting key 75.

Regards,

Mukthar

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question