Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

In 'some cases' TO is not getting created for a Posting Change.

Dear Expert

I went through all the posting related to `Automatic TR creation` but couldnt find the solution for my problem.

Kindly have a look at the issue which we are facing in our production system.

Business Case :

We have two storage location attached to same WH number.

Mvt Type 921 (which is a copy of Mvt Type 309 thats  my guess) is used to move the stock within those 2 SLOC.

After MB1B is executed system generates the Posting Change in the background.

WM Transfer Order (TO)  is created immediatly and an idoc is triggered to send the posting to external WMS.

Its very important to send the posting change information immediatly to external WMS to keep the inventory up to date in both systems.

Issue:-

In some cases the TO is not getting created automatically even for same set of data.

In below screen shot I have highlighted 2 entries where for 'same material' sometime TO is created and sometime not.

Not sure what exactly causing this strange behaviour of system.

SAP Config. settings:

Below are the screen shots of the confirguration which is made in system.

Let me know if I am missing any configuration which is causing this issue. Or did I do something wrong here

1. MM-IM movement type config.

2. Ref. Mvt type config.

3. OMJJ setting for Mvt Type 921

4. OMKX setting ( I did this setting based on OSS note 133066 ) After this setting I thought problem will not arrive again, but it still causing the same issue.

Any input on this issue will be highly appriciated.

Regards

Sandip Chavan

Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question