Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

enrollment incomplete on automated enrollment policy

Hello everyone,

We are trying to create enrollment policy (Android)  using APIs.

We are specifying parameters such as tenantid, data column (device serial no), gcm project id, group .

We have linked only 1 Application policy to the group.(No config policy linked)

We are using the domain controller to create the automated enrollment policy .

We are able to successfully create the enrollment code and tenant.

But when we enroll using that enrollment code, the device enrolls, but the entries in Afaria server and Package server are missing.

Only the Enrollment server shows the correct server address.

Because of this, the device cannot connect to the server again. (taking address

So to test it, We  created an enrollment code manually on the same enrollment policy.

We used the automated enrollment code to re-enroll the device.

To our surprise, the devices gets enrolled successfully and we are able to connect back to the server.

The afaria, enrollment and package components are on same server and we use a Relay server.

Are we missing out on something? What all more parameters are required for full enrollment?

Any help/suggestions would be appreciated.

Attached are the screenshots on client after enrolling using the automated enrollment code.



packageserver.jpg (60659 B)
afariaserver.jpg (110761 B)

Helpful Answer

Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question