Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

SMP 3.0 SP05 : No back end loaded. Please check server start up

Dear Experts,

I am facing the error while connecting the client in to the SMP server. Below is the screen shot of error:

I gone through following threds:

Problem Connecting Agentry Client

Agentry Mobile Client displays No Backends loaded error when running Agentry as a service - SAP Mobility - SCN Wiki

Agentry Server Startup Error: No backends loaded - SAP Mobility - SCN Wiki

As per discussion set the PATH environment variabl, restart the SERVER, check the start up file.

Below screen shot shows no back end loading in cockpit panel.

But i am getting 'I AM HERE' in browsing.

Below screen shot is the files in config/application folder.

Below is the start up log:

13:45:27 01/11/2015: Starting Agentry (64-bit Windows)

13:45:27 01/11/2015: Reading system ini file.

13:45:27 01/11/2015: Starting log file.

13:45:27 01/11/2015: Loading message groups.

13:45:27 01/11/2015: Starting threads.

13:45:27 01/11/2015:    1 initial threads.  Threads will auto-scale.

13:45:27 01/11/2015: Event: 0, 2, Loading the Agentry Runtime's public/private key for password exchanges.

13:45:27 01/11/2015: Event: 0, 2, Key pair loaded successfully.

13:45:27 01/11/2015: Starting Agentry: Agentry Server Agent v7.8.0.11

13:45:27 01/11/2015: Event: 0, 2, Agentry Startup

13:45:27 01/11/2015: Loading 0 front ends

13:45:27 01/11/2015: Starting Agentry Server Agent

13:45:27 01/11/2015: Agentry Server Agent: Starting threads.

13:45:27 01/11/2015:    1 initial threads.  Threads will auto-scale.

13:45:27 01/11/2015: Agentry Server Agent: Adding messages.

13:45:27 01/11/2015: Event: 1, 4, Agentry Server Agent v7.8.0.11

13:45:27 01/11/2015: Loading agent from ag3.dll

13:45:27 01/11/2015: Starting ICT42EAM_SYCLOMOB_WM

13:45:27 01/11/2015: Event: 20, 4, ICT42EAM_SYCLOMOB_WM v7.8.0.11

13:45:27 01/11/2015: Event: 0, 0, Old log files moved into E:\SAP\Server\log\agentry\rolled\2015-01-11-134527

13:45:27 01/11/2015: Event: 0, 23, Agentry startup is complete.

I checked the javaBE.ini file also. All inputs are correct here.

For more please attached event and message log .

Please help me to solve this issue.

Regrd

Rag

Tags edited by: Jitendra Kansal (Moderator)

Tags:
Former Member replied

Hi, you have a 64 bit system, you have added a line in the PATH, ...bin\server, like this: "C:\Program Files\Java\jre6\bin\server;"

BR

Lukasz

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question