Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

data is not getting fetched in table

Hi all,

I created one project in eclipse in which I am using odata service which I have created in D10 720 client but I have registered this through D10 730 client into the gateway system G10 .

Now when I have set the model in the controller

test123.controller.js

onInit: function() {

     var url = "proxy/https://<server>:8000/sap/opu/odata/sap/YKOLPHASE2_SRV/";

     var oModel = new sap.ui.model.odata.ODataModel(url);

     this.getView().setModel(oModel);

   }

test123.view.xml

<core:View xmlns:core="sap.ui.core" xmlns:mvc="sap.ui.core.mvc" xmlns="sap.m"

  controllerName="test.test123" xmlns:html="http://www.w3.org/1999/xhtml">

  <Page title="Title">

  <content>

  <Table items="{/es_asmngr}">

     <columns>

         <Column>

             <Text text="Full name mm"/>

         </Column>

         <Column>

             <Text text="Brand"/>

         </Column>

         <Column>

             <Text text="Start Date"/>

         </Column>

         <Column>

             <Text text="End Date"/>

         </Column>

     </columns>

     <items> <!-- Column List -->

  <ColumnListItem>

  <cells>

  <Text text="{FullNameMm}" />

  <Text text="{Brand}" />

  <Text text="{StDate}" />

  <Text text="{EnDate}" />

  </cells>

  </ColumnListItem>

  </items>

   

  </Table>

  </content>

  </Page>

</core:View>A

After creating the BSP when I am trying to run the BSP application its showing the error

so can anyone please help me with this error .

thanks,

Anshul Dharmadhikari

Message was edited by: Michael Appleby

Tags:
Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question