Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

CMS server not starting

Hi Experts,

Currently I am Supporting (Struggling )  SAP BO server installed with Sybase ASE 15.7.

Few days ago, I got the following error in CMS server log and it was not able to start. It was happened while restarting

Text:

assert failure: (.\DatabaseSubsystem_impl.cpp:3501). (0 : Unknown ISubsystem::Error caught: The index info object with id 108 does not match the type of the index already in the database. The requested property type is string and the one in the database is datetime. The requested property size is 32 and the one in the database is 32. Index info object does match what is already in the database


SAP support suggested me to restore the DB and the issue was not resolved. Finally I have restored complete system (Through VMware). So was unable to find the solution on the above issue.

And now, I have just tried to move the installation location of BO server from one drive to another drive(swapping the drive letter too). I Got the error in Sybase tables. So I re-do the drive change and again. Now the Sybase is fine but I got the same error in CMS log.

Text:

assert failure: (.\DatabaseSubsystem_impl.cpp:3501). (0 : Unknown ISubsystem::Error caught: The index info object with id 108 does not match the type of the index already in the database. The requested property type is string and the one in the database is datetime. The requested property size is 32 and the one in the database is 32. Index info object does match what is already in the database).

Text:

assert failure: (.\DatabaseSubsystem_impl.cpp:8385). (m_state == State_TablesReady : no message).

What is it means? and how could I clearly understand this issue?

Regards,

Pandiyaraj Jayaprakash


Tags:
Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question