Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Fiori configuration issue

Hello Guru's

I have a small issue. This is my setup

ERP EHP6 --> I installed all G* and SRA* addons for Fiori

My Gateway is fresh install of NW 740 SR2 with U* addons for Fiori

I setup RFC from Gateway to ECC. SSO2 is setup done, trusted RFC is ok. RFC test is working fine.

Also I created the system Alias from GW system to ERP ---> SPRO -> NW -> Odata --> config --> connection set -->  manage system aliasas --> create a new entry for EHP6 system will correct RFC (Local GW unchecked and For local App checked )

I created other pre-requisite setups.

This where I am stuck --> This step is not working -->

http://www.youtube.com/watch?v=dJloQd5d2EQ

All previous steps went fine

I am not able to pull any of the external service from the System Alias of ERP from Tcode /iwfnd/maint_service. This is my issue

Any clues?

I tried the services, SRA016_PRICE_AVAIL_SRV ..When I click get service, it doesnt give any error, just blank

Thanks

3Untitled.gif (45957 B)
2Untitled.gif (42377 B)
1.gif (75455 B)
Former Member
Former Member replied

Hi Kiran, It was a little bit of struggle, I was able to resolve the issue.

Thanks to SAP, they have created Templates on the gateway server config for initial configuration. after that all went well.

Now I am able to see the services

Thanks

0 View this answer in context

Helpful Answer

by
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question