Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

OBJECTS_OBJREF_NOT_ASSIGNED error on selection

Hi Experts,

I am getting crazy trying to figure out whats going on here. I have a Webdynpro screen for creating purchase requisitions and it has been showing a OBJECTS_OBJREF_NOT_ASSIGNED runtime error to the test user when he selects a value on a RadioButtonGroupByIndex control. I was able to see the error only twice and I have been trying all day to reproduce it with no luck. The onSelect event of my control is binded to a dummy action that does nothing but a round trip to the server, this is to update some values of a node (with supply function) that gets invalidated from the view's WDDOMODIFYVIEW everytime.

The short dump doesn't show any of my code, its all standard calls from the HTTP request until it gets to CL_WDR_CONTEXT_ELEMENT=>IF_WD_CONTEXT_ELEMENT~GET_ATTRIBUTE_REF line 24:

attr_info = me->node_info->if_wd_context_node_info~get_attribute( name_only ).

This is crashing because for some strange reason me->node_info comes null, and the most weird thing is that the attribute info that its trying to get is from a VENDOR field of other node that has nothing to do with the invalidated node, and the active calls doesn't even get me to the invalidate function.

I know its almost impossible that someone can solve my problem only with this data since its a complex and weird thing but maybe if God exists someone here has experimented something similar and can bring some light to me pleaseeeee

Thanks all!

Former Member

Helpful Answer

by
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question