Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

The transfer structure for object 1_CO_PA1009000_EME must be regenerated

Hi all,

After a client copy from ECC production to ECC QA we are having problems loading data to BW QA. The problem only exists when we are using 7.0 objects. All loadings where we use the old 3.x objects are working fine.

When we try to load for example COPA data, we get the following message: " The transfer structure for object 1_CO_PA1009000_EME must be regenerated

Message no. R3013

Diagnosis

Due to a change in the DataSource in the source system, the transfer structure in the source system is obsolete. This makes a consistent transfer of data impossible.

Possible causes could be:

The extract structure for the object has been changed

Data elements that are referenced in the extract structure have been changed

System Response

The data transfer is terminated.

Procedure

Reactivate the transfer rules in the Administrator Workbench. During reactivation, the transfer structure is regenerated."

Iu2019ve tried to transport the datasource from BW Dev to BW QA again, but get the following error messages:

"Error when creating transfer structure /BIC/CCNA1_CO_PA1009000_EME in source system RTECLNT300

(An error occurred when creating transfer structure /BIC/CCNA1_CO_PA1009000_EME as an IDoc segment in source system RTECLNT300 ).

Error when activating DataSource 1_CO_PA1009000_EME RTECLNT300

Error when creating transfer structure /BIC/CCNA1_CO_PA1009000_EME in source system RTECLNT300

Error when resetting DataSource 1_CO_PA1009000_EME RTECLNT300 to the active version "

The details of these error messages says: (An error occurred when creating transfer structure /BIC/CCNA1_CO_PA1009000_EME as an IDoc segment in source system RTECLNT300 ).

The structure /BIC/CCNA1_CO_PA1009000_EME does not exist in the ECC QA system, but it does exist in ECC dev and production systems.

The datasource has also been replicated from the source system again without anything changing. The datasource is now Active but Not executable.

Does anyone know how I can solve this problem?

Thanks for your help.

BR,

Linda Solberg

Former Member
replied

check note 493422...

M.

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question