Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

BO XI 4.0: Logon to CMC is not possible after installation.

Hi,

We have recently installed BO XI 4.0 and the installation went fine. However after the installation process was finished, it is not possible to logon to the CMC due to the following error:

"Error: Server XXXXX:6430 not found or server may be down (FWM 01003) null"

In the CCM are the following services registered:

Apache Tomcat 6.0.24 RUNNING

BW Publisher Service_BOE140BWPublisher NOT RUNNING

SAP BusinessObjects Mobile Authentication Server NOT RUNNING

SAP BusinessObjects Mobile Processing Service NOT RUNNING

World Wide Web Publishing Service RUNNING

The non-running services can not be started, they only run for a second and then stops. I have tried to restart the server and to change user acount for the services, however it does not affect the problem.

In the MS SQL Server Configuration Manager, all services are running except:

SQL Server Agent (BOE140)

And this service will not start either, the error message generated is:

"The request failed or the service did not respond in a timely fashion. Consult the event log or other applicable error logs for details."

But there are no error message in the event log and I have not found any other errors either. I have also tried to change the user account for this service, however it will not let me to do that.

What could be the problem in this case? Please help us out.

Former Member
replied

when you creating new SIA - it asks you for the DB connectivity, as the error indicates - you pointed it to a DB that has previous version of the CMS DB in it....

You need to point new SIA to a new empty DB schema, so it can create new CMD DB for you.

Based on this, I think that during install you also had incorrect CMS DB info - that's why SIA didn't get installed.

0 View this answer in context

Helpful Answer

by
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question