Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Transport of aggregates

Hi,

I have a problem transporting aggregates to our QA system.

I have tried both collecting the objects and creating the transport through the Transport Connection (RSA1/AWB -> Transport Connection), and also by creating a new request when the aggregates are built.

Either way, when I import the transport request, it fails with a return code 12 (RC=12).

The log from the import queue says:

Start of the after-import method for object type R3TR AGGR (Activation Mode)

Activating the Aggregate

<b> Interval for number range RSDDAGCUBE does not exist</b>

Start of the after-import method for object type R3TR AGGR (Delete Mode)

Errors occurred during post-handling RS_AFTER_IMPORT for AGGR L

RS_AFTER_IMPORT belongs to package RS

<b> The errors affect the following components:

BW-WHM (Warehouse Management)</b>

When I look at the long text for Interval for number range RSDDAGCUBE does not exist, I read the following:

Procedure

Execute the program <u>RSDDK_AGGR_CREATE_INTERVAL</u> in the BW client. This program creates the missing interval.

Alternatively, you can activate the first aggreate manually. All other aggregates are activated directly with the transport

Does anyone have experience with this, or could you tell me if there is something special with transporting aggreagates?

Thanks,

Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question