Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

SLD Data Supplier in J2EE Visual Admin

Hi, we have 3 XI servers and one central SLD. After migrating two of the servers to unix, they wont appear in the SLD with their Java parts (and the IS dont show up in RWB/components).

In the J2EE Admin Visual Administrator - Cluster - Server - Services - SLD Data Supplier I get a failure in the status field for Send Result.

This is from the error message:

SLD_Collector_Task

2006.05.08@13:26:13: Data collection process started.

2006.05.08@13:26:13: Created list of data collecting classes.

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetDatabaseSystem

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetInstalledSoftwareComponent

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetJ2EEEngineCluster

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetJ2EEEngineInstance

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetJavaDebugPort

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetSAPBCCentralServiceInstance

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetSAPComputerSystem

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetSAPIPServicePort

2006.05.08@13:26:13: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetSAPJ2EEDeployedObject

2006.05.08@13:26:15: Processing class: com.sap.sldserv.data.GetSAPJ2EEEngineClusterNode

2006.05.08@13:26:15: All data successfully collected.

2006.05.08@13:26:15: Sending data via HTTP.

2006.05.08@13:26:15: HTTP call failed: Broken pipe

2006.05.08@13:26:15: Collecting process ended.

As u can see, it fails when trying to send data via HTTP to the SLD. I mistake that this is the reason that the SLD dont "see" the java parts and IS. The settings for SLD host is pointing to the one and only SLD.

Any suggestions?

Thanks!

Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question