Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Regarding Transport very urgent

Hi all,

i have transported from Dev to Qas

ODS

Update rules

one custom Infoobject

update rules -- communication structure

infopackage

transfer rules and structure (also gave the sourcesystem assignment after the transport so that it will change from dev to Qas)

and also transported the process chain

and also replicated the datasource into BWQAS from Qas R/3

even i imported perfectly but when i see my infosource its still not assigned with the datasource

any suggestions please

regards

neel

Former Member
Former Member replied

hi Neel,

yes, try to re-transport,

rsa1->transport connection->left panel choose 'object type', middle choose 'infosource' and 'select object', choose your infosource and 'transfer', in right panel set collection mode 'manual', grouping 'in dataflow before', click 'source system assignment', make sure your source system is marked. click 'execute', after finished, expand infosource and make sure transfer rules, datasource etc are there and marked.

or you can try check in rsa1->infosource, 'change', menu 'extras'->'object directory entry'->infosource, then 'transfer rules' and 'datasource', make sure none of them have $TMP package.

another thing just make sure you maintain source system mapping (RSLGMP) in target system (QAs and prod) with source and target correctly.

hope this helps.

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question