Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Integrated ITS Logon

Hi all,

I'm trying to configure integrated ITS in ECC5.0

I've activated all its services at SICF.

I've put the following parameters at INSTANCE PROFILE:

em/global_area_MB

itsp/enable (1)

rdisp/start_icman (1)

icm/host_name_full (sapides.company.com)

icm/server_port_1 (HTTPS - 8080)

icm/server_port_0 (HTTP - 8000)

then i've published WEBGUI and SYSTEM at se80 for site INTERNAL but when i try to test webgui service it gaves to me

"Bad Gateway

The following error occurred:

[code=DNS_HOST_NOT_FOUND] The host name was not found during the DNS lookup. Contact your system administrator if the problem is not found by retrying the URL. "

if i configure icm/host_name_full to 'sapides' the webgui logon screen apears but gave this warning: "This server does not support HTTPS! It is therefore potentially unsafe to send your password" and i never could logon into R/3 !!

Have I miss some step ? Could please someone help me ?

Thanks all,

Best Regards,

Pedro Rodrigues

Former Member
replied

is your application server in domain?

if its in domain and when used sapides.<xxxx>.com if you get DNS not found, may be browser is looking up internet, put your domain in the exception in tools->internet options->connection->lan settings->proxy->advanced

"<i>This server does not support HTTPS! It is therefore potentially unsafe to send your password</i>" i just a warning message and you should still be able to log on.

(if you want to hide this info let me know)

<i>and i never could logon into R/3 !!</i>

do you also see a message that SSO2 is not configured? if yes follow the steps explained in OSS note no.517860

when you say never could logon what happens,

a) the field for user id pwd disabled? - click on the basic authentication button to get the log on pop up

b) error messages?

Regards

Raja

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question