Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

User Photo Administration (mass upload) iview doesn't run

Hello,

I'm trying to mass upload lots of pictures about employees to show on CLP the photo detail. I've been searching for a long time the right way to do it through the standard User Photo Administration (mass upload) iview but not success for me.

I've checked this message really similar to mine but not solve my problem:

https://forums.sdn.sap.com/thread.jspa?threadID=1063236&tstart=0

The iview properties are set to run as explain:

http://help.sap.com/saphelp_nw04/helpdata/EN/09/d7fe40be6eef23e10000000a155106/content.htm

This is my scenario:

EP7 sp15

i've got a folder on my filesystem (c:\photos). In this folder i have two files

a) mapping.properties.txt

inside filled with:

emp10110=10110

USER.CORP_LDAP.emp10110=10110

b) 10010.JPG

After starting the task the photo was not updated and there was nothing in the application log!?

What could be the problem? I can add the file manually but not through mass upload iview.

Has anybody used the User Photo Administration (mass upload) iview ?

Thanks in advance

Scott

Edited by: Scott Summer on Apr 28, 2009 9:57 AM

Former Member
Former Member replied

Hi,

Instead of use User Photo Administration (Mass upload) using a mapping.properties file, forget it and use a easy DOS script (lots of examples on google) to rename all files on your folder with the user ID of employees. Then you'll get a folder with the employees pictures with ID user as name file.

If your pictures are set like Required Picture Settings on your system(size,dimensions,...) , now you will upload files without problems directly.

Regards

Ruben

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question