Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Need help with CMC and upgrade to 2008 SP1

Hello,

I have a new installation of Crystal Reports Server 2008. Here is my HW/SW configuration:

2 Multi-Core Xeon CPUs

MS Windows 2008 Standard (x64)

CR File that I installed:

14-50140-085.part1

I have installed CR and It appears that everything installed correctly.

I cannot log into the CMC with the Administrator log in. (I have tried using no password, and the password I put in during the install process).

I am trying to install the cr2008 SP1 (1401550085.exe),

But the following error appears:

The upgrade cannot be installed by the windows Installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrade may update a different version of the program. Verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade.

Please help.

Questions:

Did I install the corect version for Win2008 Sever x64(if not which one)

Is this the correct upgrade for SP1 for my config (if not which one)

Why can I not log in as Administrator? It appears that the Diagnostic Tool was able to log in (see below). Is this a configuration issue on IE?

I have ran the diagnostic tool with the following results:

4 Pass 1 Fail:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> 
- <log>
  <cms>CR_Server_1.SOFUSION.local:6400</cms> 
  <configfile>./TestClasses.xml</configfile> 
  <logstarted>Mon Oct 20 11:08:31 EDT 2008</logstarted> 
- <TestClass>
  TestLogonLogoff 
  <ItemIndex>0</ItemIndex> 
  <TestName>Log On/Off</TestName> 
  <TestDescription>Tests the ability to log on and off with an existing token</TestDescription> 
  <TestResult>pass</TestResult> 
  <TestException /> 
  </TestClass>
- <TestClass>
  InfoView 
  <ItemIndex>1</ItemIndex> 
  <TestName>InfoView Test</TestName> 
  <TestDescription>Tests InfoView</TestDescription> 
  <TestResult>pass</TestResult> 
  <TestException /> 
  </TestClass>
- <TestClass>
  WebIntelligenceTier 
  <ItemIndex>2</ItemIndex> 
  <TestName>Web Intelligence Tier</TestName> 
  <TestDescription>Tests Web Intelligence Functionality</TestDescription> 
  <TestResult>fail</TestResult> 
  <TestException>Error creating Dataproviders. null Error viewing Webi Document. Cannot initialize Report Engine server. (Error: RWI 00226) Scheduling Web Intelligence Report failed. --Document: " Diagnostic Web Intelligence Document Test" not found. null</TestException> 
  </TestClass>
- <TestClass>
  CrystalReportsTier 
  <ItemIndex>7</ItemIndex> 
  <TestName>Crystal Reports Tier</TestName> 
  <TestDescription>Tests Crystal Reports Functionality</TestDescription> 
  <TestResult>pass</TestResult> 
  <TestException>Scheduling of this Crystal Report has successfully completed</TestException> 
  </TestClass>
- <TestClass>
  TestStartStop 
  <ItemIndex>11</ItemIndex> 
  <TestName>Stop/Start Servers</TestName> 
  <TestDescription>Tests starting and stopping all servers except the CMS</TestDescription> 
  <TestResult>pass</TestResult> 
  <TestException /> 
  </TestClass>
  <logended>Mon Oct 20 11:09:20 EDT 2008</logended> 
  </log>

Former Member
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question