Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Data not getting displayed after Smart Form being created

Dear Freinds,

I have developed one smart form however when iam executing the Smartform iam able to view in

the print priview the layout . However when iam calling from the program the Function module is returing

FORMATTING_ERROR = 1

could any one let me know what exactly this errror where i have to check . Please if you can gudie it would be great help

the code i have used is

CALL FUNCTION 'SSF_FUNCTION_MODULE_NAME'

EXPORTING

formname = 'ZLEAVE_APPLICATION_FORM'

IMPORTING

fm_name = v_fnam

EXCEPTIONS

no_form = 1

no_function_module = 2

OTHERS = 3.

CALL FUNCTION v_fnam

  • EXPORTING

  • ARCHIVE_INDEX =

  • ARCHIVE_INDEX_TAB =

  • ARCHIVE_PARAMETERS =

  • CONTROL_PARAMETERS =

  • MAIL_APPL_OBJ =

  • MAIL_RECIPIENT =

  • MAIL_SENDER =

  • OUTPUT_OPTIONS =

  • USER_SETTINGS = 'X'

  • IMPORTING

  • DOCUMENT_OUTPUT_INFO =

  • JOB_OUTPUT_INFO =

  • JOB_OUTPUT_OPTIONS =

TABLES

it_final = IT_FINAL

EXCEPTIONS

FORMATTING_ERROR = 1

INTERNAL_ERROR = 2

SEND_ERROR = 3

USER_CANCELED = 4

OTHERS = 5

.

The Function Module has return me the exception error as Formatting error

please help me

regards

madhuri

replied

Hi Friend,

Comment the below shown lines and check whether it is working or not...

EXCEPTIONS

no_form = 1

no_function_module = 2

OTHERS = 3.

If same error is displayed then better debug and find where your value is missing.

Cheers!!

Balu

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question