Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Problem in MOSS2007 Integration

Hi,

I have a problem with the Crystal Report in-built Search when integrated with MOSS 2007.

It works outside of the Share point, but on integration it does not do any search on the report page.

The config file has been updated to reflect the assembly

<add assembly="CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.Shared, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.ReportSource, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.Enterprise.Framework, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.Enterprise.Desktop.Report, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.Enterprise.InfoStore, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304" />

<add assembly="CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />

Any inputs will be helpful.

Former Member

Helpful Answer

by
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question