Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

Issues with Code 39 Font

I am using Crystal Reports XI and have created reports that contain a single barcode. When I export the reports to a PDF format while in the designer preview the report exports fine with the barcode showing correctly. When I publish the report and automate to send to a file folder and a designated printer, both reports are printing without the code 39 Font and the barcode shows in regular Arial font. I have installed the Font both on my personal machine and the server that the reports are published too. To verify that the problem was not isolated to the PDF doc I tried printing to a word format and the report prints the code 39 font in the word doc that is stored in the file folder, but the printed report is still showing as a regular Arial font. Sending to the same printer from the designer preview printed the barcode font so the issue is also not at the printer level. Can anyone advise on the best action to take to resolve this issue with the missing Font in the printed report? Do I need to do anything special to embed the Font in the distributed report? Any help that can be provided is greatly appreciated. Thank you in advance.

replied

Hi Greig Lavine,

Thank you for the information. This issue seems to be not happening in Crystal Report Designer and it will be faster if you post the question in the following forum:

Forum: BusinessObjects Enterprise Administration

They will have the knowledge to assist your issue much faster.

Hope it helps.

James

0 View this answer in context
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question