Skip to Content

Archived discussions are read-only. Learn more about SAP Q&A

SPROXY not recognizing new Service Interfaces

Hi all,

We are currently on SAP_BASIS 7.0 connecting to XI 3.0 on SP18. I have created a new inbound asynchronous message interface within XI and want to create a server proxy on the SAP side to consume the message from XI. When I execute the SPROXY transaction to import the XI message interface, it is not displayed under the service interface and not allowing me to generate this. Existing proxies exist under other service interfaces created since the upgrade but it doesn't seem to recognize that I created a new message interface in XI. Would this be a compatibility issue with SAP_BASIS 7.0/ECC6 to XI 3.0 SP18 or would do I need to refresh something? Any help would be appreciated.

Thanks,

Nate

Edited by: Nathan Jabs on Sep 17, 2008 6:43 PM

Edited by: Nathan Jabs on Sep 17, 2008 6:44 PM

Former Member
replied

1.Recreate the name space with other name else than sap.com

2. check whether ur namespace is displayed in light Grey Color

then there may be connection to SAP XI issue.

yes if it is in Light gray colour, you will get a status message as "NO CONNECTION TO INTEGRATION BUILDER (ONLY GENERIC DATA VISIBLE)

check whether the proxy objects are created under seperate package

check this help link

http://help.sap.com/saphelp_nw04/helpdata/en/2b/f49b21674e8c44940bb3beafd83d5c/content.htm

0 View this answer in context

Helpful Answer

by
Not what you were looking for? View more on this topic or Ask a question